Een goed cadeau vinden is altijd moeilijk. Vooral wanneer iemand zelf niet weet wat hij of zij hebben wil. In zo'n situatie geef je die persoon vaak, uit wanhoop, geld voor zijn of haar verjaardag. Niet erg origineel. Om deze reden heb ik mijn creatieve brein ingezet, en heb ik zelf een verjaardagscadeau gemaakt.

Mijn zelfgemaakte cadeau is een bord waar kaarten en foto’s aan kunnen hangen. Nee, dat is niet waar. Het is een canvasdoek gekocht bij Xenos, waar ik drie lintjes over heb gespannen. De kaarten en foto’s kunnen aan de linten blijven hangen, door middel van kleine knijpertjes. Op deze knijpertjes heb ik pailletten, knopen en houten figuurtjes geplakt. Ik heb ervoor gekozen om materialen in bruintinten te gebruiken, omdat dit het beste paste bij de persoon voor wie ik het cadeau maakte. Op deze manier kun je het uiterlijk van het bord afstellen op de persoon aan wie je het bord wilt geven.

Een goed cadeau vinden voor een vriend of vriendin hoeft dus niet zo moeilijk te zijn. Met een beetje creativiteit kun je een cadeau zelf maken.