Er zijn een paar zaken die mij kenmerken. Ten eerste ben ik niet erg lang. Mijn lengte van één meter zestig wordt door veel mensen gezien als mijn overheersende eigenschap. Natuurlijk heb ik veel meer te bieden, daarom ben ik studente aan het AKV|St. Joost. Mijn interesses gaan uit naar alles wat met beeldende kunst en vormgeving te maken heeft. Ten tweede ben ik van nature een dorpsmeisje. Mijn ouders wonen in een klein dorp. Ik, daarentegen, ben naar Breda verhuisd toen ik daar ging studeren.

Zoals ik al zei ben ik geïnteresseerd in beeldende kunst en vormgeving. Mijn interesse in musea en het bekijken van schilderijen is ontwikkeld in de afgelopen jaren. Toen ik nog een jong meisje was vond ik musea verschrikkelijk. Het enige wat mij toen trok op het gebied van kunst waren mijn eigen creaties gemaakt op printpapier. Huisjes tekenen behoorde tot mijn favoriete bezigheid.
Mijn huisjes zijn uitgegroeid tot kunstwerken die me minstens twintig uur moeten kosten. Ja, ik ben ontzettend perfectionistisch. Om deze reden vinden mensen mij niet altijd een fijn persoon om mee samen te werken. Naast het maken van beeldende kunstwerken, hou ik ervan om beelden vast te leggen met mijn camera, mijn digitale vriend.

Op het moment grijp ik alles aan wat op mijn pad komt, en ben ik me niet aan het specialiseren in één aspect van beeldende kunst of fotografie. Op deze website is al het werk te zien dat ik maak. Daarnaast houd ik een blog bij, waarin mijn gedachten en bevindingen op het gebied van beeldende kunst en vormgeving te lezen zijn. Ik wens je veel plezier met het lezen en kijken naar mijn online portfolio en blog.